Trouwbeurs 'Wedding Event Carlton Oasis' vindt plaats op 02-10-2019

Locatie

De gemeente Spijkenisse heeft zowel de ‘Ballroom’ als de Engelse pub ‘The Desert Inn’ aangewezen als officiële trouwlocatie’s van Carlton Oasis Hotel.

Het ja-woord kan in deze sfeervolle ruimten meteen overlopen in een receptie, diner of knalfeest. Het voordeel is dat niemand de BOB hoeft te zijn, want… iedereen kan blijven slapen. Alles onder één dak!

Voor een onvergetelijke ervaring kan het bruidspaar de nacht doorbrengen in de Bruidssuite van dit 4 sterren hotel, ingericht in Oosterse sfeer en zeer luxe en ruim opgezet!

Voor de invulling van jullie dag in trouwlocatie Carlton Oasis kunnen jullie terecht bij Jantine. Zij denkt graag mee over de onderdelen die jullie wensen.

Tijdens Wedding Event Carlton Oasis staan de gastheren en -vrouwen van Carlton Oasis klaar om jullie vragen te beantwoorden en rondleidingen te geven voor een goede kennismaking met het hotel. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van Carlton Oasis Hotel.

Entertainment & Belevingen

 • Plan Your Wedding

  Bij het Wedding Event zijn alle ingrediënten aanwezig om jullie droomhuwelijk van A tot Z te kunnen regelen tot in de finesse.

  Verschillende professionals laten jullie graag  kennis laten maken met de nieuwste trends en mogelijkheden van hun producten.

  Dus kom gezellig langs, win informatie in, doe inspiratie op en…

  Plan Your Wedding!

 • Klantvriendelijkheid ON TOP!

  Klantvriendelijkheid! Daar staan wij om bekend. Je merkt het al bij binnenkomst aan het warme welkom door het host-team.

  Neem samen lekker in ongedwongen en gezellige sfeer een kijkje op de beurs… want als (a.s.) bruidspaar draait het allemaal om JULLIE!

  En wil je een rondleiding door het hotel? De gastheren en -dames  van Carlton Oasis Hotel staat voor jullie klaar bij hun stand.

 • Bruidsshows

  Bruidsshows vinden plaats om 12.30 en 14.30 op de 1e verdieping (ook per lift bereikbaar).

  Bezoek de shows en laat je inspireren! Na de shows ben je weer helemaal op de hoogte van de nieuwste kledingtrends op trouwgebied!

  De mooiste trouwjurken en bijpassende kinderbruidskleding worden verzorgd door Stephanie’s Bruidsboutique. Prachtige herenkostuums en maatpakken worden geshowd door modellen van Ibrahim Tosun Wedding Tailor en DIYA Tailors.

  Hairstyling & visagie is in handen van Yvon Geurts en de presentatie wordt verzorgd door de zingende trouwambtenaar Saskia Offerhaus van 2Marry!

  123 Bruiloft DJ regelt het licht, geluid, catwalk en kleedruimten van de show.

 • Belevingen

  Het Wedding Event biedt naast een mooie afwisseling van specialisten ook geweldige belevingen.

  Doe mee met proeverijen, ga op de foto bij de VW-photobooth van We Love Oldtimers, laat je kids hun ogen uitkijken bij goochelaar en ballonartiest Frans Neys, maak zelf een leuke of gekke foto in de ballonframe, bezoek bruidsshows, doe mee met de Wedding Loterij en speel mee in het casino bij Picobello Entertainment en…

  Maak na iedere bruidsshow kans op een fles CHAMPAGNE!

 • Wedding Loterij

  NIEUW !!! Doe mee met de Weddding Loterij! Bij de entree ontvangen jullie als (a.s.) bruidspaar een stempelkaart met logo’s van alle exposanten. Bij iedere exposant ontvang je een superleuke stempel en… met een volle stempelkaart doe je mee aan de Wedding Loterij.

  De trekking vindt plaats op maandag 11 februari en wordt uitgezonden op onze Facebookpagina Trouwbeurs

  Wat dacht je van bijv. een diamantje of een gratis trouwambtenaar? Een mini bruidstaart, een Love Shoot, gratis videograaf, een high tea of een overnachting in een kasteel?

  En als hoofdprijs een MAATKOSTUUM, beschikbaar gesteld door DIYA Tailors!

  Benieuwd naar de andere prijzen? Op onze Facebookpagina Trouwbeurs wordt je helemaal op de hoogte gehouden van de prijzen die exposanten beschikbaar stellen voor jullie in de Wedding Loterij.

  Veel geluk !

 • Goodybag

  En natuurlijk ligt er voor ieder (a.s.) bruidspaar een goodybag klaar met  informatie, leuke hebbedingetjes en luxe trouwmagazines voor nóg meer leuke ideeën om van jullie trouwdag de mooiste dag van jullie leven te maken!

 • Entree & parkeren

  Entree & parkeren = GRATIS! Dus neem gezellig iemand mee… iedereen is van harte welkom!

  Tot ziens op 10 februari!

Beursplattegronden

Hier vind je de plattegrond van alle exposanten die aanwezig zijn tijdens de trouwbeurs.

Op onze facebookpagina stellen we alle professionals één voor één aan je voor zodat je precies weet wat voor producten zij leveren en waarin zij zich profileren. Maak dus alvast kennis met hen en kijk waar je ze kunt vinden!

Entree & Parkeren

ENTREE + PARKEREN = GRATIS!

De juiste ingang van het parkeerterrein van de trouwbeurs kun je herkennen aan de Eventvlag. Bij de ingang van de beurs zie je de volgende eventvlag staan.

Met het uitgebreide aanbod aan exposanten en belevingen hoef je dus niet naar de tijd te kijken. Je kunt blijven zo lang je wilt en misschien zelfs aansluitend gezellig een hapje eten!

Jullie kids, moeders, vrienden, weddingplanners… neem ze gezellig mee om leuke ideeën op te doen voor jullie trouwdag!

IEDEREEN IS WELKOM!

Carlton Oasis
Curieweg 1
3208 KJ SPIJKENISSE
T: 0181 - 625 222
null
Interesse in deelname aan deze beurs
Meer informatie vind je hier...

DEEL DIT BERICHT

Menu