Stephanie's - Trouwevent.nl
Dé eyecatchers, jij en je bruidsjurk!
En… bijpassende kinderkleding

Bij Stephanie’s wordt verder gedacht dan alleen de jurk. Een jurk kan nog zo mooi zijn, maar hij moet ook perfect aansluiten op het lichaam. Goed zittende lingerie is hierbij het halve werk en dus een belangrijke basis voor een perfect zittende trouwjurk.

Stephanie is dus niet alleen jouw adviseuse en coupeuse, maar weet daarnaast ook hoe goede lingerie aangemeten moet worden én heeft een grote collectie bruidsaccessoires om het plaatje helemaal compleet te maken.

En… ook op het gebied van kinderbruidskleding ben je bij Stephanie’s op het juiste adres! Een enorme collectie meisjes- en jongenskleding, wat helemaal aansluit bij jullie eigen bruidskleding.

Tijdens de bruidsshows om 12.00 en 14.30 uur zal zij een kleine selectie bruidsjurken en kinderbruidskleding tonen van de enorme collectie die Stephanie’s in de winkel heeft.

Bij Stephanie’s ben je als bruid of bruidsmeisje/-jongen het stralende middelpunt. Elke klant krijgt haar volledige persoonlijke aandacht, waardoor je absoluut nooit zal worden behandeld als een nummertje.

Kirstin Kraaijveld Fotografie
Jolly Photobooth
Menu