Lancering nieuwe website Trouwevent.nl - Wedding Event

Eindelijk is het dan zover… met trots presenteren wij jullie de nieuwe website van Trouwevent.nl!

Vanaf de eerste trouwbeurs van ‘Wedding Event’ in 2012 met ong. 150-200 bezoekers zijn wij momenteel met ‘Wedding Event Carlton Oasis’ uitgegroeid tot een middelgrote beurs met ong. 600 bezoekers waaronder meer dan 200 bruidsparen.

Aangezien wij als trouwbeurs bekend staan om onze vernieuwingen en wij i.s.m. trouwlocatie Carlton Oasis druk zijn met ideeën voor uitbreiding van de beursruimten, is een nieuwe en aangepaste website zeker op zijn plaats.

Samen met Kim van KiDra Webdesign zitten er heel wat uurtjes in de inrichting en vormgeving van Trouwevent.nl. In de eerste plaats hebben we gezorgd voor goede vindbaarheid van alle informatie voor jullie als bruidsparen en professionals. Waar je ook bent, vind je links en mogelijkheden om snel van pagina of informatie te wisselen.

Als toegevoegde waarde is de pagina ‘Tips & Tools’ erbij gekomen als platform voor tips, adviezen en ervaringen. Naarmate hier meer informatie wordt toegevoegd, zal deze pagina voor jullie steeds waardevoller worden. Jullie blijven ook meteen op de hoogte van elkaars wensen en behoeften op trouwgebied waar direct op ingespeeld kan worden.

Ook nieuw is het kopje ‘Blogs & Nieuws’ waar je op de hoogte wordt gehouden van nieuws over de Wedding Events, maar ook van leuke trends en wetenswaardigheden op trouwgebied.

Wij hopen dat we jullie tegemoet zijn gekomen in de wensen met onze nieuwe website, maar mocht je toch nog iets missen of heb je een fantastisch idee als toevoeging voor de website, vul dan het contactformulier in. Wij waarderen het altijd als je meedenkt!

Veel plezier met de nieuwe website Trouwevent.nl!!

DEEL DIT BERICHT

Menu